Kinderboekenweek fotowedstrijd

Van 5 t/m 16 oktober draait alles bij de Bibliotheek Noord-Veluwe om Gi-Ga-Groen: het thema van de Kinderboekenweek!

Voor alle kinderen is er een fotowedstrijd in dit thema.

Alle kinderen kunnen meedoen aan deze selfie/fotowedstrijd. In de bibliotheekvestigingen zijn dierenmaskers en andere grappige spulletjes om een leuke foto mee te maken. Een foto met je favoriete natuurboek mag natuurlijk ook. Stuur de foto naar info@bibliotheeknoordveluwe.nl.                                                                                      Voor de maker van de origineelste foto is er een leuke prijs.
Meedoen kan van 5 t/m 16 oktober, tijdens de Kinderboekenweek. Het is gratis.

Workshops, theatervoorstellingen, auteursbezoeken
De fotowedstrijd is niet de enige activiteit tijdens de Kinderboekenweek.
Prentenboekenauteur Mark Broeze houdt in Wezep en Heerde zijn workshop Gi-ga-groen met broezels. Op een speelse manier informeert hij kinderen over afval en het vergroenen van onze leefwereld. Meer informatie en aanmelden via bibliotheeknoordveluwe.nl.
Bibliotheeek Noord-Veluwe en Cultuurplein organiseren samen theatervoorstellingen en bezoeken van kinderboekenschrijvers op school. O. a. Selma Noort, Joke Eikenaar en Geert Jan Roebers komen in de klas vertellen over hun boeken. De theatervoorstellingen passen uiteraard in het thema van Gi-ga-groen. Zoals bijvoorbeeld De snelste Zebra en Baas in het bos. Duizenden kinderen zijn tijdens de Kinderboekenweek aanwezig bij een voorstelling of bezoek!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in