sc Rouveen winnaar Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi

Zaterdag waren de finales bij sv Hatto-Heim in de 9e editie van het Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi. De wedstrijd tussen sv Hatto-Heim en vv Diepenveen werd op het ene veld gespeeld en sc Rouveen – CSV’28 op het andere veld.

Aanvankelijk ging de wedstrijd tussen Hatto-Heim – Diepenveen gelijk op, maar na 15 minuten spelen kregen de gasten meer grip op de wedstrijd. vv Diepenveen kwamen na een mooi opgezette aanval op een 1-0 voorsprong. Hatto-Heim probeerde de aansluitingstreffer te maken maar de verdediging van Diepenveen stond als een huis. Ook kwam er voor rust het 2de doelpunt op het scorebord te staan, een mooie aanval werd beheerst afgemaakt door de spits. Er waren kansjes voor spelers van Hatto-Heim maar er werd niet gescoord.
de wedstrijden in dit toernooi duurden 2×25 minuten. Dat betekent dat de spelers beperkt de tijd hebben om te scoren, maar een minuut voor het einde wist Hatto-Heim toch een doelpunt te scoren.

Spannende finale
De finale ging tussen sc Rouveen (die met 4-2 had gewonnen van CSV’28) en vv Diepenveen. In deze finale was sc Rouveen duidelijk de sterkste partij en na een half uur spelen was de stand 2-0.
Maar vv Diepenveen gaf niet op. Voor rust scoorde de ploeg en vijf minuten voor tijd kregen ze een strafschop van scheidsrechter Marco Verduin waarmee de stand op 2-2 kwam.
Maar Rouveen wist de wedstrijd in hun voordeel te beslechten met een prachtige mooie aanval scoorde ze de eindstand op het bord 3-2. En zo ging de Bultman-Hartholt schaal mee naar Rouveen.
sv Hatto-Heim won met 3-0 van CSV’28 en pakte hiermee de 3e prijs.

Winnaar SC Rouveen – foto Gradus Dijkman

Afscheid
In Hattem is ook afscheid genomen van de spelers Kyle Olaria, Michel Haaksema en Robin Metselaar en van assistent scheidsrechter Albert Kraan.

Wapenveld stelt teleur
In Wapenveld stelde de thuisclub enigszins teleur door als laatste te eindigen.
Supporters dropen mokkend af. Er is nog veel werk aan de winkel om de competitie goed te beginnen voor de Wapenveldse voetballers. Die kans hebben ze want er zijn nog drie bekerwedstrijden te gaan.

Competitie Genoot EFC ’58 is duidelijk verder in de voorbereiding en legde beslag op plek 5 door te winnen van ‘s-Heerenbroek, die 6e werd.
Oeken eindigde op plek 7 door WZC met 0-3 te verslaan