Vandaag in het IJsselmagazine op RTV Hattem

Op donderdag tussen 10.00 en 12.00 is op RTV Hattem het programma IJsselmagazine te horen. In dit radioprogramma hoor je elke week nieuws en gasten uit de regio. In het eerste uur is Laura Groeneveld (beter bekend van Laura’s Musical) onze Studiogast. Laura heeft een drukke tijd achter de rug en komt met Marijke praten over haar vervolgstappen afgewisseld met mooie door Laura uitgezochte muziek.

Telefonische interviews in het tweede uur
Om 11.15 uur bellen wij met Paul Schrijver, de persvoorlichter van PEC Zwolle die ons alles kan vertellen over de Open Dag en misschien nog wel meer.
Om 11.45 uur bellen wij met Erica Hottinga van Visit Heerde; zij praat ons bij over een Boerderijfietstocht door de IJsselvallei.
In het tweede uur hebben wij ook aandacht voor lokale nieuwtjes en het TV Overzicht van ‘Nieuws uit Hattem en Omgeving’. Naast de muziek die wij voor u uitgezocht hebben laten wij ook weer nummers horen in de rubriek ‘Muziek uit het Verleden’

Programmering
Het programma van het IJsselmagazine is elke week (terug) te lezen op IJsselmagazine pagina van RTV Hattem. De volledige programmering voor onze radiouitzendingen zijn te vinden op onze Radio Programmering pagina. Deze is ook te vinden in het menu onder Radio -> Programmering.

IJsselmagazine website
Wist je dat het IJsselmagazine haar eigen website heeft? Een terugblik, vaak met foto van de studiogast, is terug te zien op het IJsselmagazine.nl blog.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in