4 tips voor het kopen van heren ondergoed!

Dus heb je wat vragen over heren ondergoed maar weet je niet waar je op moet letten bij het shoppen? Maak je geen zorgen, we hebben een korte handleiding om je te helpen. We zullen bespreken hoe je de juiste pasvorm kunt krijgen, een ondergoedstijl kunt kiezen, een stof en kleur kunt kiezen en erachter kunt komen hoeveel je wilt uitgeven. Dus zonder verder oponthoud, hier is onze gids met 4 tips voor het kopen van heren ondergoed.

Stijl
Stijl varieert van persoon tot persoon en stelt ons in staat om onszelf uit te drukken. Het feit dat ondergoed meestal het grootste deel van de dag verborgen blijft onder onze kleding, betekent niet dat we moeten beknibbelen op stijlvol zijn met deze eerste laag. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten ondergoed op de markt, maar de meeste van deze variaties kunnen worden gegroepeerd in ten minste een van de volgende categorieën: 

Kies een type dat je de ondersteuning geeft die je nodig hebt/wilt of ga voor een model dat wat huidskleur laat zien.

Pasvorm
Elke man weet dat het belachelijk oncomfortabel is als je ondergoed op de rug zit, je voorkant samendrukt of als het elastiek inzakt en je taille ruw wrijft. Voorkom dit door de juiste pasvorm te kiezen! Begin eerst met het op een comfortabele manier meten van je taille. Om je tailleomvang te bepalen, wikkel je een meetlint om je heupbeenderen, waarbij je het meetlint parallel aan de grond houdt. Leg die grootte vast in het geheugen of schrijf het op. De volgende stap is om de maattabel op te zoeken voor het merk dat je bestelt. De meeste ondergoedmerken hebben vergelijkbare taillematen, maar toch kan er zo nu en dan wat verschil tussen zitten. 

Kleur
Het is de 21e eeuw – ondergoed is er in alle kleuren van de regenboog! Kies een kleur waar je je goed bij voelt. Enkele van de meest populaire kleuren voor herenondergoed zijn wit, zwart, blauw en lichtgrijs. Rood is ook erg populair, maar welke kleur je ook kiest, hangt af van je stemming. We raden aan om een ​​paar paar in verschillende kleuren te kopen, zodat je wat variatie in je garderobe hebt. Een felblauwe slip is misschien perfect voor een zomerse dag, maar misschien heb je op een kille avond zin in iets donkerder, zoals zwart of marineblauw ondergoed.

Stof
Hoewel er aanzienlijk minder stofopties beschikbaar zijn voor mannen dan voor vrouwen, hebben heren een aantal geweldige keuzes. Populaire stoffen zijn katoen, polyester, modal, nylon of lycra, waarbij veel bedrijven kiezen voor een mix van een “traditionele stof” met wat spandex om het wat rek te geven. Wanneer je beslist welke stof je wilt, kun je gebruik maken van de volgende richtlijnen. 

  • In de zomer op kantoor? Katoen is een goede optie omdat het comfortabel is en licht aanvoelt op een warme zomerdag. 
  • Draag je je paar tijdens een date night? Modal is misschien wat je zoekt, want het is superzacht, voelt luxueus en sexy aan. 
  • Of draag je ze in een sportschool? Misschien wil je extra rek met spandex of lycra.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in