Bombolle activiteitendag op Vrieze’s Erfgoed

Bezoekerscentrum Vrieze”s Erfgoed heeft zaterdag 6 juli veel activiteiten en wel:

  • kinderactiviteiten;
  • een bezoek van een Rolls Royceclub;
  • de finish van de Historische Koetsentocht;
  • en in het amfitheater een Sing Inn.

Kinderactiviteiten
Elk jaar heeft Vrieze’s Erfgoed wel een dag dat kinderen speciale aandacht krijgen. Dit jaar is er een nieuwe opzet. Atelier Doe Mee is aanwezig om lekker te knutselen en ‘Bij Christine’ laat de kinderen zeepjes vilten. De speciale kinderactiviteiten variëren verder van creatieve workshops en braakballen pluizen tot het lopen van het nieuwe Natuurpad, spetteren bij de nieuwe waterspeelplek, kaarsen dompelen en pannenkoeken eten.

Natuurpad
De KNNV Epe/Heerde heeft op Vrieze’s Erfgoed een Natuurpad ontwikkeld. Aan de hand van een opdrachtenlijst kan een route gevolgd worden. Daarbij kunnen de deelnemers een loeppotje gebruiken om insecten vergroot te zien en te ontdekken en om plantjes te onderzoeken.
Maar ook is er een klauterplek waar de jonge bezoekers zelf hutten kunnen bouwen. De waterspeelplek is aangepast en biedt nu volop ruimte om lekker te kliederen met water en zand. Natuurlijk zijn ook molen de Vlijt en de bijenstal open. En als men trek heeft gekregen van al deze activiteiten, dan zijn er natuurlijk pannenkoeken.

Vrieze’s Erfgoed staat zaterdag 6 juli 2019 bol van de activiteiten, want:

  • rond 12.00 uur komende de auto’s en inzittenden van een Rolls Royceclub op bezoek.
  • Om 16.00 is er de aankomst van de deelnemers aan de Historische Koetsentocht die op het terrein de laatste opdracht van deze toch volbrengen.
  • En vanaf 19.00 uur is er in het amfitheater een Sing Inn met een jongerengroep uit Wapenveld.

Voor meer informatie www.vriezeserfgoed.nl.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in