Laatste thuiswedstrijd sv Hatto-Heim staat in teken van afscheid

Vooraf aan de wedstrijd maakte tegenstander vv Oene een leuk en sportief gebaar door een erehaag te vormen met een mooie bos bloemen voor kampioen sv Hatto-Heim.

Voor Hatto-Heim was er geen belang meer, maar voor eigen publiek het seizoen afsluiten met een overwinning zou toch prachtig zijn. Voor vv Oene stond er wel veel op het spel, omdat de Oenenaren nog volop in de race zijn voor de 3e periode. Dus de drie punten moesten gehaald worden.


In de eerste helft zagen we een gelijk opgaande wedstrijd met veel strijd van twee kanten. Grote kansen waren er niet, de acties speelden zich hoofdzakelijk op het middenveld af.

In de tweede helft ging vv Oene  nadrukkelijk op zoek ging naar dat ene doelpunt en dat kwam er een kwartier voor het einde van de wedstrijd. Uit een corner kwam de bal voor de voeten van Patrick Kamphuis. Hij kon de bal in het uiterste hoek van het doel schieten.

sv Hatto-Heim kreeg ook een opgelegde kans. Bas Behrens schoot snoeihard in, maar met een prachtige redding van de ervaren doelman Wim Riphagen werd een doelpunt voorkomen.

En toen kwam de tijd van afscheid nemen aan. Trainer Marcel van Walderveen haalde in de het einde van de wedstrijd de vier speler naar de kant die afscheid namen van de selectie. Ruben Bouhuis, Laurens Admiraal, Winand Meilink en Joep van Apeldoorn kregen een staande ovatie van de medespelers en het publiek en van het bestuur een bos bloemen. Scheidsrechter Holtus floot na 94 minuten voor het einde van de wedstrijd.

Zaterdag volgt laatste uitwedstrijd tegen BAS uit Biddinghuizen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in