Gratis kaartjes ‘Zo gaan we allemaal’ voor 18-

Gratis naar de film. Dat geldt voor jongeren tot en met 18 jaar bij de filmvoorstelling Zo gaan we allemaal op vrijdag 3 mei in de Petruskerk aan de Kwartelweg 7 in Wapenveld. De film is de registratie van de theatervoorstelling over de Joodse broers Eduard en Herman Snatager die in september 2021 op Vrieze’s Erfgoed werd gegeven. De aanvang is 19.30 uur.
Kaartjes voor deze voorstelling zijn voor de jongeren tot 18 jaar gratis af te halen bij boekhandel Shalom aan de Klapperdijk. Volwassenen betalen 5 euro per persoon.

Snatager FoundationĀ 
Dat jongeren tot en met 18 jaar de voorstelling gratis bij kunnen wonen is mogelijk dankzij een bijdrage van de Snatager Foundation. Deze is opgericht door de in 2021 overleden Emanuel Snatager, zoon van Joodse onderduiker Eduard Snatager die in Wapenveld de oorlog overleefde. De Foundation wil achtergestelde bevolkingsgroepen in IsraĆ«l helpen die slachtoffer zijn van geweld en ellende. Het fonds ondersteunt nadrukkelijk organisaties die onder zowel de IsraĆ«lische als Arabische bevolking werkenĀ  en organisaties die deze twee samenlevingen bij elkaar brengen. Zie voor meer informatie www.snatagerfoudation.org

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in