Karin van den Dijssel penningmeester Hattemer Bridge

Karin van den Dijssel is unaniem gekozen tot nieuwe penningmeester van de Hattemer Bridge Sport (HBS). Ze volgt daarmee Wim van Genne op die maar liefst tien jaar lang de penningen waarnam. Daarnaast was Wim in het bestuur niet bang een goed tegengeluid te laten horen wat leid tot een betere besluitvorming.
De bridgeclub groeit gestaag na een terugval tijdens corona en cursisten weten de weg weer te vinden naar de bridgeclub,

Zomerbridge
Het bridgeseizoen zit er bijna op, maar iedereen die zin in heeft om zijn hersens ook tijdens de zomer te kraken kan in de zomer ook op elke woensdag vanaf 19.30 uur een bridgekaart leggen in De Marke. Er zijn meerdere speelsterktes en het zijn 12 avonden tussen 5 juni t/m 21 augustus. Inleg is € 7 per paar, niet leden betalen € 1 extra per persoon. Elke avond zijn er leuke prijzen te winnen.

Aanmelden
‘Vanaf nu of elke woensdagmiddag tot 12.00 uur: hattembridge@outlook.com Als je meer wilt weten of even wilt overleggen kan dat met de wedstrijdleider Johan Winkel, 06-57399364. Hou je hersens vitaal en doe gezellig mee’, aldus de organisatie.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in