Van Wijnen-Smash ’70 met 1 puntje terug naar huis

De wedstrijd Taverzo – Van Wijnen-Smash ’70 stond zondag in het teken van de oorlog in Oekraïne. Beide teams spelen in speciale gele shirts. Op deze wedstrijdshirts kon geboden worden, waarbij de opbrengst ten goede komt aan GIRO 555.

Voor Smash’70 was het zaak om punten te sprokkelen voor een plek in de play-offs van de Eredivisie Tafeltennis. Zondag mochten Viktor Brodd, Simon Goessens en Boris de Vries daarvoor gaan zorgen in het enkelspel, Gerben Last stond naast Viktor Brodd in het dubbelteam.

Helaas gingen de mannen van Smash’70 maar met 1 puntje terug naar Hattem, Vooraf was gehoopt op 2 tot 3 punten, maar dat leek teveel van het goede te zijn. Viktor verloor in 4 games van Yannick. Hij kwam duidelijk niet in zijn spel en maakte te veel fouten.

Het dubbel was spannend en werd in 5 sets gewonnen door Taverzo. De plek waar Smash’70 zich nu op moet richten is de vierde plaats, om zo de play-offs te bereiken.

Eindstand: 6 – 1

De volgende wedstrijd is tegen VeerhuisWessem/Westa, op zondag 10 april om 14:00 in Wessem.


Beide teams speelde afgelopen zondag in het zelfde speciale shirt voor de actie “Samen in actie voor Oekraïne – Giro555”.  De spelers en clubs werden gesteund door o.a. voorzitter van de NTTB Jan Simons, met mooie woorden voorafgaand aan de wedstrijd. In aanloop naar de wedstrijd werd er volop geboden op de shirts en caps die door de verschillende sponsoren ter beschikking waren gesteld.
Alles bij elkaar leverde de shirts en caps zo’n 1.350 euro op, waarvan alleen al 250 euro van het team van Smash’70.  In reactie op dat mooie gebaar kwamen daar nog enkele mooie losse donaties bij. Maandagochtend werd de totale opbrengst van 2.000 euro bekendgemaakt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in