Open voetbalmiddagen voor Hattemse jeugd

Onder het motto “Laat ze lekker pingelen” organiseert vv Hattem voetbalactiviteiten voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar. Aan deze open voetbalmiddagen kan iedereen meedoen.

Ärjen Noordberger: “Jongen of meisje, je hoeft niet op voetbal te zitten of lid te zijn van vv Hattem. Wanneer je zin hebt om lekker te voetballen en te bewegen ben je van harte welkom op de woensdagmiddagen 14 en 21 april en 12,19 en 26 mei.”

Mini Arena en gasttrainers
Tijdens de voetbalmiddagen zijn er verschillende voetbalactiviteiten en de exclusieve Mini Arena’s zijn er natuurlijk ook weer bij. Daarnaast zijn de jeugdtrainers van vv Hattem er iedere woensdagmiddag, samen met één of meerdere gasttrainers. “Denk daarbij aan jeugdtrainers van een betaald voetbalclub, profvoetballers en bekende trainers. Een week van te voren maken we bekend wie de gast trainer(s) zullen zijn”, legt Noordberger uit.

Wanneer kun jij naar de voetbalmiddagen?

  • 6 t/m 9 jaar van 14:00 tot 15:00 uur
  • 10 t/m 12 jaar van 15:30 tot 16:30

Oranjefestival
Behalve voetbalmiddagen organiseert de vereniging op zaterdag 24 april samen met de KNVB een Oranjefestival. Ook aan dit festival vol voetbalskills en voetbalfun kan iedereen meedoen, je hoeft -jongen of meisje-, niet op voetbal te zitten of lid te zijn van v.v.Hattem.

De vv.Hattem is een vereniging waar iedereen welkom is. De vereniging organiseert juist nu open jeugdactiviteiten om kinderen in de huidige corona tijd extra mogelijkheden te bieden om te bewegen, te sporten en sociale contacten  te maken en te onderhouden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in