Vertelconcert Uit Einstein’s vioolkist

Op zaterdag 16 maart organiseert de Kunstkring Hattem het vertelconcert Uit Einstein’s vioolkist met het Delta Pianotrio en Ab Nieuwdorp als verteller. Aanvang in de Marke om 20.15 uur.

Uit Einstein’s vioolkist is een vertelconcert met werken die Einstein zelf speelde of waar hij een bijzondere band mee had. Je luistert naar het vermaarde Delta Pianotrio bestaande uit Gerard Spronk viool, Sietse-Jan Weijenberg cello en Vera Kooper piano. Tussendoor vertelt Ab Nieuwdorp over Einstein’s leven aan de hand van mooie, ontroerende en grappige verhalen en anekdotes, waarin er met name zal worden ingegaan op de interessante band tussen de wetenschap, de muziek en de figuur Einstein wiens liefde voor muziek weer tot leven wordt gewekt.

Kaarten
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor belangstellenden, echter uitsluitend te bestellen via de website www.kunstkringhattem.nl. Volwassenen betalen 23 euro, jongeren tot 18 jaar en studenten 7,50 euro. Op deze website vind je ook meer informatie over dit concert evenals de verdere programmering, kaarten en abonnementen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in