Voetpaden Assenrade gereinigd

Bewoners van Assenrade hebben bij de gemeente geklaagd over de gladheid van de stoepen. Ook is er een brief aan het college gestuurd waarin een bewoner aangeeft ca. 6 jaren met volle tevredenheid in de wijk Assenrade te wonen, maar dat de stoepen een uitdaging zijn.

De van oorsprong “geel” gekleurde bestrating heeft in de loop der jaren een kleurverandering ondergaan naar zwart/grijze stenen. Dit komt door aanslag op de stenen waardoor de stoepen bij vochtig weer gevaarlijk glad worden.

Zelf restaanslag verwijderen
De klachten zijn voor de gemeente Hattem aanleiding geweest om een professioneel reinigingsbedrijf opdracht te geven de stoepen te reiniging. Dit gebeurt met behulp van stoom en hoge waterdruk. Maar na het opdrogen kan er altijd iets achter blijven. De gemeente vraagt de bewoners, indien dit het geval is, de restanten zelf te verwijderen.
Ook op plaatsen waar geparkeerde auto’s staan, kan de straat niet helemaal schoon worden. Bewoners die het vuil wegvegen kunnen dit in de goot vegen waarna de veegwagen dit meeneemt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in