Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 30 januari

  • VVD-fractievoorzitter Gina Guldenaar maakt zich grote zorgen over de verkeers(on)veiligheid in Hattem. Wat moet er volgens haar gebeuren om die te verbeteren?
  • De opening van Lelystad Airport wordt voor de vijfde keer uitgesteld. Een reden voor de tegenstanders om serieus te hopen op het scenario ‘uitstel wordt afstel?’ Voorzitter Marco Middelkoop van ‘Hoog over Hattem’ reageert op deze vraag.
  • Veel sportactiviteiten kwamen geheel of grotendeels stil te liggen door de corona-pandemie. Maar bij de ‘Hattemse Golf & Country Club’ wordt nog volop gegolft. Ad Visscher legt uit waarom dit coronaproof kan.
  • Goede tijden en slechte tijden komen niet alleen in de gelijknamige televisieserie voor.  Een gesprek met streekarchivaris Gerrit Kouwenhoven over de gouden tijden die de steden op de Noordwest-Veluwe tussen de 13e en 16e eeuw beleefden.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in