Maria & Nathalia Milstein bij Kunstkring Hattem

Maria en Nathalia Milstein geven een concert in mfc de Marke bij de Kunstkring Hattem. Twee zeer getalenteerde musici treden op met werken van Beethoven, Janacek, Smetana en Grieg.

In 2016 ontving Maria Milstein een Fellowship van de Borletti Buitoni Trust. In 2018 nam zij de Nederlandse Muziek Prijs in ontvangst. Maria bespeelt een viool van Michel Angelo Bergonzi, die zij in bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds heeft. Maria is ook bekend van het inmiddels vooraanstaande van Baerle Trio met Hannes Minaar en Gideon den Herder.

Nathalia begon op haar 4e thuis met pianoles van haar vader Serguei Milstein en vanaf haar 14e bij hem aan het Conservatorium van Geneve. In mei 2015 begon Nathalia Milstein haar internationale carrière met het winnen van de 1e prijs van het Dublin International Piano Competition. Hierop volgde concerten in Europa en Noord-Amerika.

Reserveren
Het concert van zaterdag 15 februari begint om 20.15 uur in mfc de Marke. De toegangsprijs is € 22,-. Jongeren tot 18 jaar en studenten betalen slechts € 5,- .
Kaarten bij de Bruna, Kerkstraat 35, of ’s avonds aan de zaal.
Meer info vind je op www.kunstkringhattem.nl 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in