Lezing Bieb Hattem: “Hoe robots, 3D-printers, kunstmatige intelligentie jouw leven en werken veranderen”

Een tsunami aan nieuwe spectaculaire technologieën staat op het punt onze maatschappij te overspoelen. Ons werk en leven zullen er ingrijpend door veranderen. Robots en kunstmatige intelligentie nemen een groot deel van de bestaande banen over. Zelfrijdende auto’s en 3D printen leiden tot een revolutie in de transport en logistiek. Dankzij genetische technologieën leven we straks langer en gezonder. Dat en meer is wat ons de komende twee decennia te wachten staat.

Alles wordt anders
Dik Bijl geeft in de Bibliotheek in Hattem op 6 maart een lezing over al deze technologische ontwikkelingen. En wat betekent dat voor onszelf: als individu en lid van de maatschappij, maar ook als  medewerker van die veranderende organisaties? Een klip-en-klaar antwoord is er niet, maar een aantal vingerwijzingen kan ons wellicht op weg helpen.

Het nieuwe werken
Dik Bijl is arbeids- en organisatiepsycholoog en onderzoekt hoe mensen nu en in de toekomst werken en leven. Hij is een van de grondleggers van Het Nieuwe Werken. Hij adviseert bedrijven en geeft presentaties over de manier waarop individuen en organisaties kunnen inspelen op nieuwe technologische ontwikkelingen. Dik Bijl is auteur van ‘Het nieuwe werken’, ‘Aan de slag met het nieuwe werken’ en ‘Alles wordt anders’.

Waar en wanneer
Locatie: Bibliotheek Hattem.
Woensdag, 6 maart, aanvang 20.00 uur.
Kosten: € 3,50 voor leden/€ 5,00 voor niet-leden van de bibliotheek.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in