Kerstactie van Hattemers voor Hattemers

In deze tijd wil boekhandel De Fontein graag het verschil maken. Zij doen dit d.m.v. inzameling en verspreiding van kerstpakketten en houdbare levensmiddelen onder mensen die het financieel moeilijk hebben of het om andere redenen goed kunnen gebruiken. Als Hattemers voor Hattemers, Kerst voor iedereen.

Breng (inhoud) kerstpakket
Vanaf donderdag 7 december kunnen kerstpakketten en/of andere houdbare levensmiddelen bij De Fontein (Kerkstraat 32) gebracht worden. Inleveren kan t/m 16 december. In de week voor Kerst worden de pakketten bezorgd bij diegenen die met Kerst een extraatje goed kunnen gebruiken.

Ken je iemand?
Zijn er mensen in jouw omgeving die blij gemaakt kunnen worden met een pakket, dan kun je een briefje invullen met hun naam, adres en gezinssamenstelling en inleveren in de daarvoor bestemde doos in de winkel. Adressen graag aanleveren voor 16 december.

Daarnaast worden er extra handen gevraagd om de pakketten samen te stellen en hulp bij het wegbrengen van de pakketten. De kerstpakketten worden op 18, 19 en 20 december ingepakt in het pand van Van Winsum, hoek Eijerdijk-Dorpsweg. Op 21 en 22 december worden de pakketten weggebracht tussen 16.30 – 17.30 uur en 18.30-19.30. Aanmelden kan via info@fonteinhattem.nl of 038-4440796

De Fontein werkt samen met diverse organisaties in Hattem.

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in