Sint trapt balletje mee bij VV-Hattem

Afgelopen zaterdag waren de Mini’s van v.v.Hattem uitgenodigd voor een heus pietenfeest in de Marke. De Pieten waren al vroeg begonnen met de voorbereidingen van het feest en hadden voor de kinderen een circuit met sportieve voetbalspelletjes uitgezet. De spelletjes vielen erg in de smaak bij de sportieve voetballertjes…

Getouwtrek
De finale was toch wel de touwtrekwedstrijd tussen Pieten en de Mini’s. Na een spannende strijd waar de winnaar lang niet te voorspellen was trokken de mini’s uiteindelijk aan het langste eind en konden de mini’s hum overwinning uitbundig vieren.

Sint actief
Toch moest het hoogtepunt nog komen. Wat voor volwassenen een te verwachten programmaonderdeel is, is voor de mini’s een hele grote verassing. Sinterklaas kwam de grote zaal van de Marke binnen, deed mee met spelletjes, had aandacht voor iedereen en bracht ook nog cadeautjes mee. De ochtend kon niet eindigen zonder uit volle borst sinterklaasliedjes te zingen en Sinterklaas zingend uitgeleide te doen.

Oproep
Tot zover het verslag dat VV-Hattem aan de redactie van RTV-Hattem richtte. Het eindigt met deze oproep: “Ben je tussen 4 en 7 jaar en wil je graag voetballen bij de voetbalvereniging die net als Sinterklaas al meer dan 100 jaar bestaat en als motto heeft “een vereniging voor iedereen”? Kom dan op zaterdagochtend om 9.00 uur bij v.v.Hattem trainen in onze opblaasbare voetbalarena op sportpark ’t Achterveen. Opgeven hoeft niet.
De komende tijd worden er voor iedereen die wil voetballen leuke activiteiten georganiseerd. Houd onze sociale media in de gaten.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in