Mini’s sv Hatto-Heim verslaan de pieten uit Spanje

Afgelopen zaterdag 27 november was een spannende dag voor de mini’s van sv Hatto-Heim. Speciaal voor de jongste spelers van de club waren pieten van Sinterklaas gekomen om een wedstrijd te spelen.

De spanning op het hoofdveld van sportpark ‘t Achterveen was te snijden voor de jonge talentjes. De pieten waren er helemaal klaar voor. Maar de mini’s ook, want die hebben de afgelopen maanden hard getraind. En wat hebben ze een hoop geleerd van deze trainingen en wedstrijden!

De pieten hadden het zwaar maar konden niet winnen van de sterke mini’s. Met een nederlaag werden de pietjes terug naar Sinterklaas gestuurd. Gelukkig had Sinterklaas cadeautjes meegegeven aan de pieten en na afloop kregen alle voetballertjes een leuk cadeau. Vanwege de coronamaatregelen is de officiële prijsuitreiking voorlopig uitgesteld.

Meespelen met de mini’s?
Vanaf zaterdag 4 december spelen de mini’s om 10 uur tot 11 uur. Wil jouw zoon of dochter ook bij de mini’s van s.v. Hatto-Heim voetballen? Neem dan contact op met hoofdleider Herman Haverkamp 06-25 43 20 85 of Martin Geertsma 06-24 93 22 38  of kijk even op de website www.svhattoheim.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in