De VoorleesExpress gaat weer van start

Bibliotheek Noord-Veluwe is voor de VoorleesExpress in Hattem en Heerde op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om gedurende twintig weken één uur per week voor te lezen bij gezinnen thuis. Voor het nieuwe seizoen van de VoorleesExpress, dat start in januari, worden nog enthousiaste voorlezers gezocht.

Neem voor meer informatie of om je aan te melden als voorlezer contact op met de projectleider van de VoorleesExpress, Geraldine Galjee, via ggaljee@bibliotheeknoordveluwe.nl of vul dit formulier in.

VoorleesExpress
De VoorleesExpress is een project om de taalontwikkeling en het voorleesplezier van kinderen tussen 2 en 8 jaar te bevorderen. Een voorlezer leest twintig keer voor bij een gezin thuis op een vaste avond en een vaste tijd. De voorlezer laat ouders en kinderen kennis maken met interactief voorlezen, boekjes en verhalen. Samen met het gezin wordt gekeken hoe het voorlezen het beste in de thuissituatie past. Alle voorlezers krijgen de training “interactief voorlezen” voordat ze naar een gezin gaan.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in