Hattems Mannenkoor in concert

De mannen van het Hattems Mannenkoor zijn druk bezig om de liederen in te studeren voor het Najaar concert dat het koor uitvoert op 11 november 2023 in de Emmaüskerk Dorpsweg Hattem. Hierbij is ook de bekende sopraan Clara de Vries uit Zwolle te beluisteren.

Het Hattems mannenkoor zingt dan o. a. Bridge over troubled water van Simon en Garfunkel en samen met Clara de Vries Panis Angelicus en The Phantom of the opera. Het belooft een mooi concert te worden.

Volgend jaar 2024 staat in het teken van het 100 jarig bestaan van het Hattems Mannenkoor en in dat jaar werkt het Mannenkoor naar het jubileumconcert toe dat plaatsvindt op 23 november 2024.

Naar dit concert werkt het koor ook aan het project “Hattems Mannenkoor 100”. Aan dit project werkt Francis van Broekhuizen mee, Francis is bekend van de landelijke tv. Mannen die mee willen zingen, kunnen zich geheel vrijblijvend inschrijven. Het bestuur van het koor laat verder weten dat het zeker de moeite waard zal zijn om zich hiervoor aan te melden. Dit kan via de site www.hattemsmannenkoor.nl , per e-mail aan janfzn@hetnet.nl of per telefoon via 06-40811913.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in