HVV start volleybalseizoen met nieuwe voorzitter

Na een lange periode zonder volleybal in de zaal, is HVV half augustus weer begonnen met het trainen. En afgelopen week zijn de competitiewedstrijden weer gestart.

Uiteraard wordt er gespeeld en getraind onder diverse restricties en is het in elke sporthal even kijken naar de mogelijkheden voor omkleden, douchen en het gebruik van de kantine.

Versterking
Een aantal teams heeft wat aanwas gekregen, maar Heren 1 is nog hard op zoek naar versterking. Zij spelen en trainen voornamelijk op donderdagavond en hebben een enthousiaste trainer. De jeugdtrainers zijn met hun teams al fanatiek van start gegaan. Een groot deel heeft zelfs al een clinic van een aantal (ex) internationals gevolgd om hun trainingsskills te verbeteren.

Nieuwe voorzitter
Vorig seizoen heeft het HVV bestuur een aantal oproepen gedaan om de vacatures in het bestuur in te gaan vullen en dit heeft resultaat gehad. Tijdens de ALV van september is de nieuwe technische commissie voor de senioren voorgesteld. En voorzitster Rosalie Geerlinks droeg na 10 jaar voorzitterschap de voorzittershamer over aan Ilse Bloemhof.

Passend
Ilse is een enthousiaste ouder met de nodige projectleidingservaring, die de rol van voorzitter het meest passend bij haar vond. En het bestuur van HVV wil ook graag dat ouders meer betrokken worden in het bestuur.

Gevuld bestuur
Rosalie werd na al die jaren hartelijk bedankt met een aantal presentjes en Ilse werd welkom geheten met een bos bloemen en HVV historie zowel digitaal als met een jubileumboek. Rosalie zal Ilse de komende tijd op weg helpen en blijft nog actief als speler en trainer. Hiermee kan HVV weer met een gevuld bestuur het seizoen starten.

Train je mee?
Mocht je interesse hebben om te gaan volleyballen bij HVV, je bent van harte welkom om een aantal malen mee te trainen. Kijk voor meer info op www.hvvhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in