Herfstvakantieactiviteiten in MFC de Marke met Steven Kazan

Tijdens de herfstvakantie zijn er verschillende activiteiten speciaal voor kinderen in MFC De Marke. Een van die activiteiten is een feestelijke kindershow met Steven Kazan. Hij brengt een show vol humor met verbazingwekkende goocheltrucs.

Steven Kazan is als zoon van Hans Kazan opgegroeid met goochelen. Samen met zijn broers Renzo en Oscar kreeg Steven de liefde voor het goochelen met de paplepel ingegoten. Waar zijn broers kozen voor grootse illusies ging Steven, de jongste van de drie, zijn eigen weg.

Steven Kazan weet keer op keer te verrassen en tekent voor een unieke show voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die op donderdagmiddag 15 oktober, in de herfstvakantie, in MFC De Marke in Hattem is te zien.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar bij zowel het zwembad als het Kulturhus van De Marke. De toegangsprijs bedraagt € 7,00. Aanvang 15.30 uur en deuren open vanaf 15:00 uur. De show duurt een uur en na afloop is er een meet and greet waarbij de kinderen Steven kunnen ontmoeten en er is een gratis drankje met was lekkers te snoepen. De buurtsportcoaches zijn voorafgaand en tijdens de show aanwezig voor de begeleiding.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in