Huygens Consort geeft bijzonder concert in Andreaskerk

Het Huygens Consort geeft op zaterdag 5 oktober een a-capella programma in de Grote- of Andreaskerk in intieme setting.

Het Huygens Consort bestaat inmiddels 15 jaar en heeft al vele optredens verzorgd in binnen- en buitenland. Zo waren zij afgelopen jaar te gast op festival ‘Cantapueblo’ in Argentinië. Het Huygens Consort wordt gevormd door Lin de Jong – sopraan, Henriette van der Laan – alt, Hans Tijssen – tenor en Andre Geerts – bas.

Gevarieerd programma
Kenmerkend aan het programma in Hattem is de zeer gevarieerde repertoire keuze. Centraal in het programma staat de 17e eeuwse Messa da capella a quattro voci van Claudio Monteverdi. Aansluitend zal via madrigalen uit de Renaissance en Romantiek een brug worden geslagen naar meer hedendaags repertoire. Naast de klassieke composities zijn werken van Piazolla, The Eagles en Billy Joel geprogrammeerd.

80 plaatsen
Het concert is op zaterdag 5 oktober in het koor van de Grote- of Andreaskerk en begint om 20.30 uur.  Het aantal plaatsen is beperkt! Er zijn maximaal 80 kaarten beschikbaar. Het Consort heeft hiervoor gekozen zodat alle bezoekers een plek dichtbij de uitvoerenden kunnen krijgen.

Kaarten
Kaarten kosten € 15,00 aan de avondkassa (indien nog beschikbaar) en € 10,00 in de voorverkoop (excl. boekingskosten). Jongeren tot 16 jaar betalen € 5,-. Voorverkoop en verdere info op www.huygensmusic.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in