Gratis training “Omgaan met dementie” voor inwoners van Hattem

Wil jij meer weten over dementie en hoe je hier mee om kunt gaan? In het kader van “Hattem dementievriendelijk” is er op 3 november een gratis training op het stadhuis van Hattem, van 15.30-17.30 uur. Deze training wordt verzorgd door trainers van “Samen dementievriendelijk”.

De trainingen zullen worden verzorgd conform de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat er 1,5 meter afstand moet zijn tussen de deelnemers onderling en de trainer(s). Per training kunnen er 10-15 deelnemers meedoen.

G O E D
Je krijgt een training GOED omgaan met dementie, waarbij de letters staan voor Geruststellen, Oogcontact maken, Even Meedenken en Dankjewel. Zo wordt bijgedragen een het vergroten van de kennis van dementie bij de inwoners van Hattem. Zo leer dementie sneller herkennen en kun je hulp bieden als dat nodig is.

Ben jij hierin geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neemt dan contact op met Ellen Snijder, coördinator van het Geheugensteunpunt in Hattem, via:
038- 4432881 of via mail: hattem@hetgeheugensteunpunt.nl
Kijk ook eens op de website www.samendementievriendelijk.nl

Aanmelden verplicht
De trainingen worden verzorgd conform de richtlijnen van het RIVM. Daarom kunnen er maximaal 15 personen deelnemen. Aanmelden voor deze gratis training kan tot 15 oktober.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in