Debuut van Hattemse bluesband bij New Orleans in Hattem

Luister zaterdag 31 augustus om 11.00 uur naar Radio Hattem voor de primeur!

In Hattem wonen veel talentvolle musici en liefhebbers van muziek. Dit alles komt tezamen bij het festival New Orleans in Hattem.

Trompettist en Hattemer Wilfred Kroes opent het festival. Daarna zullen tal van muzikanten optredens verzorgen. Maar Wilfred wilde ook graag dat een Hattemse band in de line up zou staan. Dat moet toch kunnen, dacht hij. Er zijn genoeg goede muzikanten in Hattem.

Vet en groots
En zo was het zaadje geplant voor een onverwachte muzikale combinatie van Hattemse toppers in de muziekwereld die onder de naam Handsome Clay gaan optreden. De sound van de band wordt vet en groots, met nummers van de groten der aarde en een blazerssectie die Hattem laat dansen als nooit te voren.

Handsome clay
De naam van de band symboliseert de vele Hansen in de band en ook de Hattemer kleikloeten waren de inspiratiebron. Handsome Clay, bestaat uit:

  • Geert Verbiesen – zang
  • Hans van de Beek – gitaar
  • Hans Otten – bas
  • Frank Pölk – drums
  • Hans Tijsen – toetsen
  • Wilfred Kroes – trompet

Optreden bij radio Hattem
Zaterdag 31 augustus is de band te horen in het programma Hattem Actueel van 11.00 tot 12.00 uur. Die zaterdag presenteert de Jazz-specialist van radio Hattem Gerard Bielderman, samen met Sandra Oosterveen dit speciale radio-uur. Interviews worden afgewisseld met bluesmuziek en tot slot zal Handsome Clay live spelen.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in