Geslaagd Jeu de Boules Bedrijventoernooi 2018

Op het boulodrôme van Hattem Petanque is de twaalfde editie plaats van het Jeu de Boules bedrijventoernooi gehouden. Dit toernooi is een initiatief van Bultman-Hartholt Assurantiën en Hypotheken in samenwerking met Hattem Petanque.

Doel van het toernooi is om ondernemers op informele wijze met elkaar in contact te brengen, aldus Henk van Erven namens Bultman-Hartholt Assurantiën & Hypotheken. ,,Uiteraard zijn er prijzen te winnen, maar het belangrijkste is om als ondernemers elkaar op een informele en sportieve manier te ontmoeten.”

Het maximale aantal teams van 32 streden om de felbegeerde wisselbeker. Voorafgaand aan het toernooi had restaurant het Spookhuys een speciaal bedrijventoernooi menu samengesteld.
Het team van Westerweel met Sander de Groot, Oscar de Groot en Leon Verhage bleek na drie rondes de beste en na de wisselbokaal mee naar huis. De tweede plaats was voor het team van de Leckernij. De dames van Fit Focus werden derde. De poedelprijs was voor het team van Bonbonatelier A3. Zij kregen een jeu de boules set zodat het hele jaar geoefend kan worden.