SWH werkt weer deels vanuit De Marke

Door de corona-maatregelen werken de medewerkster van Stichting Welzijn Hattem (SWH) vanuit huis. Hierdoor zijn er geen spreekuren in De Marke en kunnen ook geen gasten en klanten worden ontvangen. Per 1 juni zijn de maatregelen enigszins versoepeld en daardoor gaat SWH weer gedeeltelijk vanuit hun kantoorlocatie in De Marke werken.

Spreekuur Op KO€RS weer in de Marke
Vanaf 2 juni is er elke dinsdagmiddag een inloopspreekuur van Op KO€RS. Een vrijwilliger is dan beschikbaar om te helpen met vragen rond administratie of financiën. De tijden van het inloopspreekuur zijn ongewijzigd. Hattemers die een hulpvraag voor Op KO€RS hebben, kunnen elke dinsdagmiddag in De Marke, ingang zwembad terecht van 14.00-16.00 uur.

Geheugensteunpunt
Ook het Geheugensteunpunt start in juni weer met de inloopactiviteiten. Op maandagochtend van 10.00-12.00 uur ben je welkom voor een kopje koffie, praatje, of een activiteit. Natuurlijk gelden ook hier de nodige corona-maatregelen en houden we 1,5 meter afstand.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de coördinator: Ellen Snijder. Telefoon 038 4432881 of e-mail hattem@hetgeheugensteunpunt.nl

Ingang zwembad
SWH en De Marke houden zich aan de corona-maatregelen. Als gevolg hiervan moeten bezoekers voor SWH de ingang bij het zwembad nemen. Bij binnenkomst staan de maatregelen duidelijk aangegeven en staat ontsmettende handspray klaar om te gebruiken. SWH doet een dringend beroep aan alle bezoekers om gebruik te maken van de handspray en om zich te houden aan de regels. Alleen dan kan SWH dit spreekuur in de Marke blijven aanbieden.

Andere activiteiten van SWH
Hoe en wanneer de andere activiteiten van SWH weer opgestart kunnen gaan worden, is nu nog niet helder. De komende periode zijn er verschillende overleggen waarin dit bekeken zal worden. Actuele informatie hierover is te vinden op de website van SWH.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in