Anton Pieck Museum weer open

Het Anton Pieck Museum opent vanaf 1 juni weer de deuren voor het publiek. Een bezoek aan het museum is mogelijk in overeenstemming met de corona-maatregelen die vanaf 1 juni van kracht worden. Dit heeft tot gevolg dat alle bezoekers online of telefonisch vooraf hun toegangsbewijs moeten reserveren. Dit geldt ook voor Museumkaarthouders. 

De bezoekvoorwaarden kunnen wijzigen als dit nodig is om te voldoen aan (eventuele nieuwe) richtlijnen die de overheid stelt. Alle relevante informatie en voorwaarden zijn te vinden op de website van het museum.

Vooraf reserveren
Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur en ook op Tweede
 Pinksterdag. Voor het bezoek zijn drie tijdsblokken samengesteld. Tijdens zo’n tijdsblok kunnen maximaal 12 bezoekers het museum bezoeken. Vooraf reserveren is noodzakelijk en dan kun je ook de keuze voor een tijdblok aangeven.

Exposities
Op dit moment is de
expositie: Anton Pieck 125 jaar: “Als ik kan tekenen, ben ik gelukkig” te zien en die duurt tot en met 10 januari 2021. Daarnaast loopt tot 31 juli de expositie ”Bella Italia: Italië door de ogen van Menno Balm en Anton Pieck.
Vanaf half augustus zal de nieuwe expositie “Er was eens………” te zien zijn. Sprookjes herleven dan in het museum. Het grootste avontuur in het leven van Anton Pieck, het ontwerp van het Sprookjesbos in de Efteling, zal verteld worden met onder andere beelden uit het fotoalbum van de kunstenaar zelf. 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in