Dit jaar vroege Haringcup in Hattem

De Business Golf Hattem speelt de Haringcup dit jaar op dinsdag 5 juni op de prachtige Hattemse Golf & Countryclub. Deze jaarlijkse wedstrijd is naast de Mosselcup het grote evenement van de Hattemse Golfende ondernemers. Op de foto de winnaars van 2017. Elke sponsor wordt geacht eenmaal in de 3 jaar de bitterballen met bier na afloop te betalen.

In dit geval zal daar ook Korenwijn en Haring bijzitten, maar het idee is hetzelfde. Daarnaast betalen de ondernemers 200 euro om 8 keer 9 holes te kunnen spelen. GVB is uiteraard verplicht, verder zit de handicap van de deelnemers tussen de 6 en 45. De scores worden bijgehouden, maar de gezelligheid staat voorop.

Elk jaar blijft er geld over na afdracht van de greenfees. Dat geld gaat naar de Hattemse Golf en Countryclub waar ze een handicart en een grote lange buitentafel van hebben aangeschaft.

Een aantal sponsoren van de Hattemse Golf & Countryclub hebben in hun pakket gratis deelname aan de maandelijkse donderdagmiddagwedstrijden van de Business Golf Hattem.

Meer weten? Kijk op www.businessgolfhattem.nl

Op de foto de winnaars van vorig jaar