Lentefair voor Alpe d’Huzes op 6 mei bij Molen de Vlijt

Op zaterdag 6 mei 2023 wordt er bij molen De Vlijt in Wapenveld (Vrieze’s Erfgoed) een gezellige en smakelijke lentefair georganiseerd, waarbij de volledige opbrengst van de organisatie naar de Alpe d’Huzes gaat. Tussen 11.00u en 16.00u staan er op de buitenlocatie van Molen de Vlijt kramen met mooie spullen en zelfs een springkussen klaar! Er kan gezellig iets gegeten en gedronken worden.

Taartenbakwedstrijd
Er wordt op deze lentefair ook een taartenbakwedstrijd georganiseerd. Bij deze wedstrijd zullen speciale juryleden aanwezig zijn, namelijk Jan en Erna uit het populaire tv-programma “Heel Holland Bakt”. Oud-Hattemer Jan Spannenberg was gevraagd voor de jury. Maar ook bakker Erna werd zo enthousiast van dit initiatief om geld op te halen voor de Alpe d’Huzes, dat zij spontaan heeft gevraagd om met Jan mee te mogen komen. Zij zullen samen de heerlijkste creaties beoordelen. De hoofdprijs van de taartenbakwedstrijd is een workshop ‘bakken’ die Jan en Erna zullen geven.

Beklimming Alpe d’Huzes
De opbrengst komt ten goede aan de bestrijding van kanker. De organisatie laat weten: “Op 1 juni hopen wij met twee teams: Keizer/Thermal Comfort Systems en team Schuurhuis/Lankman ICT bestaande uit deelnemers uit Wapenveld, Hattem, Zalk en Kamperzeedijk op 1 juni de Alpe d’Huez op te fietsen of op te wandelen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker en kwaliteit van leven ná kanker. Samen zetten wij onmacht om in kracht.”

Gratis, maar blij met een gift
De entree van dit alles is gratis. Omdat het een goed doel betreft zullen er wel boxen staan waar een gift in gedaan kan worden en er zullen QR codes hangen, zodat een gift digitaal gegeven kan worden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in