Succesvolle inzamelingsactie voor Oekraïne

Afgelopen zaterdag werd er in Hattem opnieuw een grote voedsel- en kledinginzamelingsactie gehouden. Vanaf 9.00 uur begon de inzameling en het ging direct “los”. Veel en grote zakken met kleding en beddengoed en veel verzorgings- en hygiëneproducten en allerlei voedselproducten werden ingeleverd. Zoveel, dat aan het begin van de middag bleek dat de 4 lege pallets met dozen al gevuld waren. In allerijl moesten er meer dozen ingevlogen worden. Ook vlogen de roomboterspeculaasstukken als warme broodjes over de tafels. De 200 stuks die gebakken waren, waren ruim voor het einde van de inzameling uitverkocht.

Samenwerking
Mede door de opbrengst van deze inzameling én de eveneens succesvolle inzamelingsacties op ’t Loo door Imara en in Assen door de werkgroep Assen voor Oekraïne, zullen er volgende maand zelfs twee trailers vol worden geladen en tegelijk vertrekken naar Oekraïne. Door gulle bijdragen van ondernemers en particulieren kan er nog een grote partij benodigde levensmiddelen worden aangeschaft, zodat de vrachtwagens zo optimaal mogelijk worden volgeladen.

Bedankt aan alle donateurs
De organisatie is dankbaar dat er zoveel goederen én financiële middelen zijn opgehaald, waardoor de twee vrachtwagens binnenkort kunnen gaan rijden. De ritten naar Oekraïne zijn namelijk kostbaar. Gelukkig kunnen deze kosten beperkt gehouden worden, doordat de chauffeurs en bijrijders zich belangeloos beschikbaar gesteld hebben. Daarnaast was deze inzameling zonder de bereidwilligheid van een grote groep vrijwilligers niet gelukt.
Meer informatie is te vinden via de Facebookpagina of website www.oekraine-projecten.nl. Ook is daar meer informatie te vinden over het doen van een donatie.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in