Anniek van ’t Holt Nederlands kampioene tafeltennis bij mindervaliden

Afgelopen zaterdag 25 en zondag 26 maart vond het Nederlands kampioenschap tafeltennis 2023 plaats in het Landstede Topsportcentrum in Zwolle, bijna een thuiswedstrijd. Uiteraard waren de topspelers van tafeltennisvereniging Smash ’70 hierbij van de partij.

Ongeslagen kampioene
Anniek van ’t Holt bleek ongeslagen bij de mindervaliden. Al haar vijf wedstrijden won ze met 3-0 waarmee ze zich zeer verdiend Nederlands kampioene (lopersklasse 1) mag noemen. Een knappe prestatie.

Spelers van het eerste en tweede in actie
Vijf spelers van het eerste en tweede team van Smash’70 kwamen in actie bij dubbel gemengd, dubbel heren en het heren enkelspel. Alleen de 15-jarige Brent Ronde wist tot de kwartfinales door te dringen. Daar kwam hij helaas titelverdediger Trinko Keen tegen. Brent begon sterk, maar verloor uiteindelijk toch met 4 van de 6 games van de zeer ervaren Keen.