Hattemers in coronatijd blikt vooruit

Het thema van Hattemers in coronatijd is deze week: Als het weer kan, dan… Waar kijken we naar uit en leven we naar toe? En welk pad kunnen we bewandelen om daar te komen?

Presentatoren Mathilde Stam en Sandra Oosterveen praten daarover in de uitzending van 29 maart 2021 met de volgende gasten:

  • Sonja Schulz – coördinator van Visit Hattem. Welke plannen zijn er voor de Hattemers en het toerisme? En wat is de invloed van de corona-maatregelen daarop?
  • Anne Mulder – is vrijwilliger bij Stichting Welzijn Hattem en is deelnemer van het 75-jarigen huisbezoekproject. Op wat voor manier vindt het contact met 75-jarigen nu plaats en in de toekomst?
  • Burgemeester Marleen Sanderse – Wat betekent het dat de avondklok om 22.00 uur ingaat? Hoe houden de Hattemers zich aan de regels? En hoe kan een nieuwe BOA hierbij helpen?

Volgende week, Tweede Paasdag, hebben de makers van het programma vakantie en is er geen uitzending van Hattemers in coronatijd.

Hattemers in coronatijd wordt op de maandagavond live uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur op Radio Hattem. Op dinsdagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur is de herhaling.
Onze studiocam heeft een hardnekkige storing, meekijken lukt daarom misschien niet.

Luister live Radio Kijk live TV Uitzending gemist?

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in