Sarah Kapustin & Shuann Chai treden op in Hattem

Violiste Sarah Kapustin en pianiste Shuann Chai verzorgen een gezamenlijk optreden in Hattem. Zij brengen tijdens het concert werken ten gehore van Schulhoff, Poulenc, Szymanowski en Prokofiev.

Beide musici zijn in de VS geboren en wonen nu in Nederland. Sarah Kapustin is actief als concertmeester van het Noord Nederlands Orkest en als kamer-musicus en soliste. Ze treedt ook vaak op met Amsterdam Sinfonietta en het Orpheus Chamber Orchestra in New York. Ze is hoofdvak-docente viool aan o.a. het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.

Shuann Chai is een actieve en bezielende musicus, geprezen door muziekkritici voor haar uitvoeringen op zowel moderne als historische instrumenten. Ze treedt overal in Europa op, maar haar werkterrein omvat ook Azië en haar geboorteland, de VS.

Het concert dat is georganiseerd door de Kunstkring Hattem vindt plaats op vrijdag 12 april in De Marke en begint om 20.15 uur. Belangstellenden kunnen kaarten in de voorverkoop kopen bij Bruna, Kerkstraat 35, te Hattem, tel: 038 444 1292 of ‘s avonds aan de zaal. Volwassenen betalen €20,- en jongeren tot 18 jaar en studenten slechts €5,-. Kijk voor verdere informatie over programmering, kaarten en abonnementen op de website www.kunstkringhattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in