Noé Inui & Vassilis Varvaresos bij Kunstkring Hattem

Bij de Kunstkring Hattem geven Noé Inui & Vassilis Varvaresos op zaterdag 17 maart in de Marke een concert. Noé Inui is geboren in Brussel in 1985 als zoon van een Griekse moeder en een Japanse vader en woont sinds 2006 in Düsseldorf.

Hij begon met vioollessen op de leeftijd van vier. Hij studeerde aan de conservatoria van Brussel, Parijs, Karlsruhe en Düsseldorf. In 2013 maakte Noé zijn debuut op het Verbier Festival. Hij speelde samen met Martha Argerich.

Noé bespeelt een Tomasso Balestrieri (Mantua) uit 1764. Vassilis Varvaresos werd in 1983 in Griekenland geboren en begon als 5-jarige met pianospelen. Na het op 14-jarige leeftijd winnen van de eerste prijs bij de YCA International Auditions trad hij op in bijna alle staten van Amerika. Ook gaf hij een uitvoering in het Witte Huis voor President Barrack Obama. Hij behaalde zijn Bachelor, Master en Doctor of Musical Arts graad aan de prestigieuze Juilliard School.

Die avond worden werken van Schumann, Prokofiev, Ysaÿe en Schubert uitgevoerd.

Het concert van zaterdag 17 maart begint om 20.15 uur in mfc de Marke. De toegangsprijs is € 20,-. Jongeren tot 18 jaar en stuenten betalen slechts € 5,- Kaarten bij de Bruna, Kerkstraat 35, of ’s avonds aan de zaal.

Meer info op www.kunstkringhattem.nl