De verkiezingsbus komt naar Hattem

Dinsdagavond 6 maart staat de verkiezingsbus op De Markt in Hattem. Deze grote, rode bus van Omroep Gelderland (GLD) is ingericht als radiostudio. GLD maakt een tour door alle gemeenten in Gelderland en werkt daarin nauw samen met de lokale omroepen. RTV Hattem maakt vanaf 19.30 uur live vanuit de bus een radio-uitzending die te volgen is op radio, tv en de webstream.

Thijs Hoek en Maarten Rouwenhorst, twee jonge medewerkers van RTV Hattem, interviewen de lijsttrekkers. RTV Hattem wil op deze wijze de stem van de jongeren in Hattem laten horen.

Het Stadhuis is tijdens de uitzending geopend en geïnteresseerde Hattemers kunnen daar live meeluisteren en kijken.

Al het nieuws van de gemeenteraadsverkiezingen in Hattem is te lezen op onze website en op de speciale verkiezingssite www.gldstemt.nl/hattem.

RTV Hattem organiseert ook een live debat. Hierin debatteren de lijsttrekkers onder leiding van Wilfred Willemsen in de Raadszaal van het Stadhuis. Dit debat is op donderdag 15 maart en is live te volgen op radio en tv tussen 20.00 uur en 21.15 uur.

Tot slot doet RTV Hattem live verslag op radio en tv van de uitslag van de verkiezingen. Deze uitzending op woensdag 21 maart vanuit het Stadhuis begint om 20.30 uur en gaat door totdat alle stemmen zijn geteld.

RTV Hattem, de lokale omroep voor en door Hattemers die midden in de samenleving staat.

Zie ook: RTV Hattem klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen.
Zie ook: Gemeenteraadsverkiezingen bij RTV Hattem

Hattem Kiest | GLD-bus en RTV Hattem
Radiostream
Videostream