Wethouder Auke Schipper heropent Anton Pieck Museum

Het Anton Pieck Museum is aan het bouwen aan de toekomst. En bouwen gebeurt ook letterlijk. Vanaf 5 februari heeft het Anton Pieck Museum weer een eigen ingang. “De ingang komt aan de Noordwal. “Dat noem ik ook wel de promenade van Hattem. Zo’n prachtig stuk Hattem”, legt voorzitter van het Anton Pieck Museum, Hans van der Hoeven uit.

Van der Hoeven is trots dat de opening verricht gaat worden door wethouder Auke Schipper. “In de korte tijd dat hij wethouder is, heb ik hem leren kennen als een betrokken persoon. Mooi dat hij de opening wil verrichten.”

Inzet
Er staat in de komende jaren bij het museum veel op de planning. “Nu gebeurt er ook al enorm veel. Als je ziet met welke inzet onze vrijwilligers aan de slag zijn, dat is werkelijk waar ongelooflijk”, vertelt de altijd enthousiaste Van der Hoeven.

APM voor iedereen
De heropening is geen feestje voor intimi. “Uiteraard nodigen wij mensen en organisaties uit die belangrijk zijn voor ons. Maar het Anton Pieck Museum moet van iedereen worden. Daarom willen wij iedereen uitnodigen om tijdens de opening aanwezig te zijn”, nodigt Van der Hoeven uit. De opening op dinsdag 5 februari is om 16.00 uur. “En als een leuk nieuwtje maken we dan direct ook onze nieuwe directeur bekend”, eindigt de voorzitter.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in