Hatto Heim laat zich verrassen en verliest kostbare punten

Zaterdag was de eerste competitievoetbal voor Hatto-Heim na de winterstop in en tegen Rouveen. De wedstrijd telde 57 seconden en het scorebord stond al op 1-0. Een lange bal naar voren werd door de verdediging van Hatto Heim verkeerd ingeschat

Dit was wel een teleurstelling voor de geel/blauwen , want zij hadden een andere start van deze wedstrijd verwacht. Het spel golfde op en neer in de eerste helft met het meeste balbezit voor Hatto-Heim.

In minuut 30 kwam een lange bal van Laurens Admiraal richting Maarten Teuben. Hij was zijn tegenstander te slim af en ramde de bal keihard het doel in: 1-1.

In de tweede helft zagen we een Hatto-Heim dat op jacht ging naar de 1-2 met veel balbezit. Maar Rouveen loerde op de snelle tegenstoot, dus concentratie achterin was wel gewenst.

In de 62e minuut kreeg Patrick Mensink een grote kans, maar de keeper redde knap. Maar dee man van de wedstrijd was toch uiteindelijk scheidsrechter Yildiz uit Zwolle Hij begon met kaarten te strooien en maakte vaak verkeerde beslissingen voor zowel Rouveen en Hatto-Heim.

De wedstrijd werd er niet beter op en Rouveen snakte naar het einde. De eindstand 1-1 was dan ook een kleine overwinning voor Rouveen. Hatto-Heim verliest 2 kostbare punten.

Sportuitzending gemist of terugluisteren?