Nieuwe voorzitter voor Hattemse Golfclub

Tijdens een goedbezochte ledenvergadering werd de Heer T.J. (Tom) Gmelig Meijling benoemd tot de nieuwe voorzitter van de Hattemse Golf & Country Club, kortweg ‘de Hattemse’ als opvolger van Pem van Heek. Tom bedankte Pem namens de leden uitvoerig voor het werk dat hij in diverse bestuursfuncties voor de Club heeft gedaan en ook in zijn vele contacten naar buiten.

‘Tevredenheid boven verwachting’
De nieuwe voorzitter zal de lijnen die zijn voorganger al uitzette vervolgen en daarbij streven naar continue verbetering
, vooral van de golfervaring van alle leden en gasten op de Hattemse. Want, zoals Tom het formuleert: “Tevredenheid ontstaat door ervaring die boven de verwachting uitkomt. En die verwachting wordt weer hoger naarmate de ervaring beter is.”

Gewaardeerde club
Uit enqu
êtes blijkt, dat ook veel buitenstaanders zowel de baan als de clubsfeer van de Hattemse erg waarderen en dat schept dus verplichtingen. Met zijn team van ervaren collega-bestuursleden zal Tom zich de komende jaren ten volle inzetten voor zijn taak en hij wordt daarin door de leden van harte ondersteund.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in