Meld overlast vuurwerk

Het gebruik van vuurwerk is dit jaar niet toegestaan. Toch zijn er nu al volop knallen te horen in Hattem. Het afsteken is niet alleen verboden, maar het geluid veroorzaakt ook overlast voor veel huisdieren.

Handhaving Hattem roept daarom op melding te doen in het geval dat je overlast ervaart van harde knallen en gevaarlijk vuurwerkgebruik. Je kan dit doorgeven aan de politie via 0900-8844. Maar ook kan je bij handhaving terecht via het algemene nummer van de gemeente 038 – 443 1616.  De receptioniste van de gemeente kan je dan doorverbinden met de afdeling handhaving. Wordt daar niet opgenomen, dan kan zij de melding opnemen en alsnog doorgeven aan de handhavers.

Hotspots
Door de meldingen in kaart te brengen, kunnen de BOA’s de vuurwerkoverlast beter in kaart brengen en zo de hotspots vinden. Meldingen kunnen ook worden gedaan via het contactformulier op de website van de gemeente Hattem.

1 REACTIE

  1. Tja. Dan moeten we wel een cultuur verandering hebben hier in Hattem. Want hier zijn wel erg veel ouders die meer dan een oogje dichtknijpen. Daar moet dus qua opvoeding van ouders ook best wel wat gebeuren.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in