Deze week in ‘Hattem Actueel

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.


Zaterdag 28 december

  • Gesprek met het in Hattem wonende Eerste Kamerlid Dorien Rookmaker over een hectisch verlopen eigen startjaar in de landelijke politiek. Rookmaker werd in juni Senator voor het electoraal succesvolle Forum voor Democratie van partijleider Thierry Baudet. Ruim twee maanden later stapte ze over naar de nog nieuwere groep Otten, gevormd door oud-medeoprichter van FvD Henk Otten. Welke politieke doelen streeft ze na in 2020? En welke band heeft ze opgebouwd met Hattem, waar ze pas op latere leeftijd ging wonen?
  • Jaaroverzicht en terugblik op de meest gelezen berichten op de website van RTV Hattem.
  • Jan Willem Wiggers verraste de gemeenteraad van Hattem dit jaar met de mededeling dat hij waarnemend burgemeester zou worden van Hardenberg. Vanmorgen blikt hij terug op dit besluit om de ambtsketen in het Gelderse Hattem te verruilen voor die in deze Overijsselse gemeente. Hoe blikt hij terug op zijn Hattemse periode? En hoe bevalt het eerste burger zijn in Hardenberg?

Dit én meer over de programma’s van Radio Hattem vind je via het menu links via Radio->Programmering Reageren? Dat kan via een Nieuwe Reactie op dit bericht, e-mail, Twitter of Facebook!


 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in