Enquête Huurdersraad Trida deze week op de mat

De Huurdersraad Triada zet zich in voor zaken die voor de huurder belangrijk zijn; een betaalbare en goed onderhouden woning in een veilige en prettige woonomgeving. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, roept de Huurdersraad Triada de hulp van de huurders in. Deze week ontvangen de huurders een vragenformulier.

Weet wat er speelt
De Huurdersraad Triada is nu bijna 2 jaar onderweg naar een bredere werkwijze in het overleg met Triada en de gemeentes Epe, Hattem en Heerde. Alle leden van de huurdersraad zijn kennis aan het vergaren in deze gemeentes en volgen cursussen bij de Woonbond. Zij bezoeken in verschillende samenstelling de voorlichtingsavonden die de bewoners krijgen van Triada of de gemeente. Daardoor weet een lid uit Vaassen ook wat, waar en waarom iets gebeurt in Hattem of Heerde. En dat is voor iemand uit Hattem ook het geval bij plannen in Epe of Vaassen. “Maar het kan nog beter! Daarom houden wij een enquête om te vernemen hoe u over bepaalde zaken denkt”, aldus de Huurdersraad.

Belangrijke rol
De Huurdersraad adviseert Triada bij zaken zoals huurprijsbeleid, vaststelling van het huurbeleid voor de eerstvolgende jaren en woonruimteverdeling. Ook speelt zij een belangrijke rol bij het maken van prestatieovereenkomsten tussen de gemeentes, Triada en Huurdersraad.

‘Vul de enquête in’
De Huurdersraad: “Om de wensen van u en andere huurders zo goed mogelijk over te kunnen brengen, vragen wij u om het enquêteformulier in te vullen en weer terug te sturen door middel van de antwoordenveloppe. Tot 15 december hebt u de tijd om de formulieren te verzenden. Daarna gaan wij tellen en sorteren en maken de uitkomst op onze jaarvergadering bekend.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in