Digitaal spreekuur in de Bieb Noord-Veluwe

Ben je lid van de Bibliotheek en wil je meer informatie over het digitale aanbod zoals e-books, LuisterBieb en de Iguana app voor het verlengen en reserveren van media? Of wil je graag even hulp bij het aanmaken van het e-book en LuisterBieb account? Dan kun je terecht bij het Digitale spreekuur in de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Digitaal spreekuur
Iedere maand is er een Digitaal Spreekuur in iedere gemeente van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Dit spreekuur is ook voor vragen over het oplossen van kleine problemen en tips en trucs voor tablets. De medewerkers van de Bibliotheek geven je tijdens deze digitale spreekuren persoonlijke, 1 op 1 uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis. Wel handig als jij je eigen tablet, smartphone, e-readers, of laptop meeneemt. Het Digitaal Spreekuur is geen cursus, Je kunt zo aanschuiven en koffie/thee en wifi zijn gratis.

De komende spreekuren zijn: maandag 3 december Hattem, dinsdag 4 december Elburg, woensdag 5 december Heerde, donderdag 6 december Epe en vrijdag 7 december Wezep, steeds van 14.00 – 17.00 uur.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in