Van Quarantainegids tot Corona Hulppunt in Hattem

In de Quarantainegids staat veel nuttige informatie als je vanwege een mogelijke coronabesmetting of contact met een (mogelijk) besmet persoon in quarantaine moet.

Mocht je door de quarantaine bepaalde zaken niet kunnen regelen of doen, dan vind je in deze gids tips om dit op te lossen.


Download hier de Quarantainegids

Corona Hulppunt in Hattem
Deze gids is gemaakt door de landelijke overheid. In veel gevallen verwijst de gids voor een oplossing naar de gemeente. In Hattem hebben we het Corona Hulppunt. Dit is een samenwerking tussen Stichting Welzijn Hattem, het Rode Kruis en de gemeente Hattem.

Waarvoor is het Corona Hulppunt?
Je kunt hier terecht als je even een praatje wilt maken. Ook voor hulp bij allerlei praktische zaken. Bijvoorbeeld als het niet lukt om boodschappen te doen of de hond uit te laten. De medewerkers van het Corona Hulppunt helpen je graag verder, door samen met jou te kijken naar een passende oplossing.

Bereikbaarheid van het Corona Hulppunt
Het Corona Hulppunt is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur via (038) 443 28 81 of via e-mailadres coronahulp@swhattem.nl. Vragen worden beantwoord door medewerkers van Stichting Welzijn Hattem.

Overige vragen
Heb je een vraag die niet in de bovenstaande omschrijving past? Bel dan de gemeente Hattem: (038) 443 16 16.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in