HAVO zoekt nieuwe voorzitter

Een interessante en uitdagende vrijwilligersfunctie bij een ondernemersclub van mensen die met elkaar zoeken naar hoe zij het beste de belangen van de ondernemers in de binnenstad van Hattem kunnen vertegenwoordigen.

De uitdagingen waar deze ondernemingsvereniging voor staat zijn actueler dan ooit, denk daarbij bijvoorbeeld aan het Online Shoppen platform. De HAVO kan daarin nog een belangrijke slag slaan.

Doelstelling Hattemer Ondernemingsvereniging
De Hattemer Ondernemingsvereniging wil een bindende factor zijn om gezamenlijk met ondernemers en gesprekspartners de kwaliteit en potentie van de economische randvoorwaarden voor het ondernemersklimaat in Hattem te versterken en verbreden.

Ze zal vanuit haar activiteiten en doelen kansen laten zien bij knelpunten en oplossingen proberen aan te dragen voor ondernemers. Door positieve voorbeelden te gebruiken wil de vereniging laten zien wat mogelijk is en hoe resultaten kunnen worden gerealiseerd. Aanbevelingen worden opgesteld voor politiek, overheden, ondernemers en overige gesprekspartners.

Taken

  • Representeert de vereniging zowel naar de leden als naar andere organisaties, gesprekspartners en het publiek toe.
  • Inspireert mensen om hun deskundigheden en vaardigheden in te zetten ten behoeve van de Ondernemingsvereniging.
  • Bepaalt in samenspraak met de bestuursleden het beleid van de vereniging en prioriteiten.
  • Delegeert bestaande en nieuwe taken aan de juiste personen.
  • Leidt bijeenkomsten en vergaderingen.
  • Tijdsbesteding is gemiddeld een dagdeel per week.

Procedure
Gegadigden kunnen contact opnemen met het secretariaat van de Hattemer Ondernemingsvereniging, Margreeth Hartman, 038-7920037 of via secretariaat@havo-hattem.nl Ook wie twijfelt of meer informatie wil wordt gevraagd om contact op te nemen.

Een kennismakingsgesprek met enkele (bestuurs-) leden is de volgende stap. De voorzitter wordt in functie gekozen door de ledenvergadering van de vereniging.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in