Oprichtingsvergadering HattemCentraal

In mei 2021 stapten raadsleden Gina Guldenaar en Albert de Boer uit de fractie van de VVD. Gina Guldenaar sprak destijds van “een te groot verschil van inzicht, ontstaan over wat nodig is om als VVD Hattem de volgende stap te kunnen zetten. Wij willen een brede volkspartij zijn en dat kan nu niet.” Guldenaar en De Boer zijn verdergegaan als HattemCentraal.

Onder toeziend oog van notaris Peter Fijn van het notariskantoor Het Notarieel gaat donderdag 30 september om 20.00 uur in restaurant ‘Bij de Jongens’, het nieuwe gevormde bestuur de statuten tekenen. Daarmee is de eerste lokale politieke partij in de geschiedenis van Hattem een feit.

Bestuur
Met de oprichting van het bestuur, bestaande uit de voorzitter Ad Spakman, vicevoorzitter Klaas van Dieren, secretaris Andrew de Graaf, penningmeester Paul Koortens en tweede secretaris Richard Meulman is de eerste stap gezet.

HattemCentraal wil een brede volkspartij zijn voor alle Hattemmers waar participatie, iedereen doet mee, hoog in het vaandel staat. ‘Zo is het voor ons belangrijk om te weten wat er bij u leeft en wat u graag zou willen veranderen’, aldus de voorzitter Ad Spakman. ‘Samen met u’, zo geeft Ad aan, gaan we daarom aan de slag voor onze mooie stad, waarin het prettig en veilig wonen, werken en vertoeven is’.

Het bestuur van HattemCentraal nodigt alle Hattemers van harte uit om donderdag 30 september 20.00 uur: ‘samen met HattemCentraal geschiedenis te schrijven en gelijk kennis te maken met het nieuwe bestuur.’

Praat mee
HattemCentraal komt graag in contact met de Hattemers. Daarvoor is een speciale bijeenkomst op 19 oktober. Vanaf 20.30 uur wordt met belangstellenden in gesprek gegaan in MFC De Marke. Inloop is mogelijk vanaf 20.00 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in