Champions League voor mini’s

Aanstaande zaterdag, 7 september, start voor de mini’s van sv Hatto-Heim weer het Champions League Seizoen. Alle jongens en meisjes van de leeftijd van vier tot zeven jaar krijgen de kans om ook eens in een shirt van Barcelona, Real Madrid of Bayern Munchen te voetballen. Aan de Konijnenbergerweg wordt er op het kunstgrasveld gevoetbald van 9.00 tot 10.00 uur.

De spelertjes worden bij elkaar ingedeeld volgens het vier tegen vier principe. Tussen de wedstrijden kunnen de mini’s penalty’s schieten. Uit ervaring is gebleken, dat de kinderen elke keer enorm enthousiast van het veld afkomen. Plezier is dan ook het uitgangspunt.
Het is ook leuk om te zien dat er steeds meer meisjes willen gaan voetballen.

Training op woensdagmiddag
Naast het vier tegen vier op zaterdag, wordt er op woensdagmiddag altijd getraind.
De training begint woensdag 4 september om 15.30 uur en eindigt om 16.30 uur en wordt gegeven door de bekende vaste trainers. Tijdens deze training zijn er verschillende oefeningen waarbij balvaardigheid en plezier centraal staan. Deze training zal ook op het kunstgrasveld voor het clubhuis gegeven worden.

Meer informatie
Meer informatie is te verkrijgen via hoofdleider Herman Haverkamp (06-25432085) of kijk op www.svhattoheim.nl.

Extra’s
Voor de mini’s is er een nieuw kledingpakket, bestaande uit shirts, broekjes, trainingspakken en tas. Iedere zaterdag krijgen de jeugdleden in het clubhuis fruit en snackgroente.

Foto: Gradus Dijkman

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in