Ontwaakt organiseert Maestro van Hattem 2021

Na twee succesvolle edities organiseert Muziekvereniging Ontwaakt dit jaar voor de derde keer het evenementen Maestra van Hattem. De wedstrijd staat gepland voor 6 november 2021. Op die avond zullen de deelnemers het orkest dirigeren en strijden om de opvolger te worden van Ferry Berends en Els Verweij-Hilbrink. Zij wonnen elk een voorgaande editie van Maestro van Hattem.

Inmiddels zijn de namen van de eerste twee kandidaten bekend gemaakt.

Wim Schuring
De eerste deelnemer aan Maestro van Hattem is Wim Schuring. Hij zal namens Bruna Hattem plaatsnemen voor het orkest van Ontwaakt. Dagelijks is hij te vinden tussen alle kaarten, magazines en boeken, maar dit wordt voor hem de ‘uitgelezen kans’ om zijn kwaliteiten als dirigent te laten zien aan Hattem. Wim heeft een voorsprong op de andere kandidaten, want hij heeft ook deelgenomen aan Maestro Oene in 2019.
Mirjam Karssen
De tweede deelnemer van wie de naam is bekendgemaakt is Mirjam Karssen. Zij zal namens praktijk ‘Gaan voor Herstel’ strijden om de titel. Als ware duizendpoot is zij in haar eigen praktijk dagelijks druk als psychosociaal therapeut, trainer, spreker en schrijver.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in