Deze week in de zomereditie van Hattem Actueel

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. In de zomermaanden is er een zomereditie. Op zaterdag live bij Radio Hattem van 10 tot 11 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.
Vanaf september zijn er weer de reguliere uitzendingen van Hattem Actueel van 10.00 tot 12.00 uur.

Zaterdag 28 augustus

  • Een gesprek met Marije van Loenen van Visit Hattem over de Comedy Night die op donderdagavond 9 september wordt gehouden op het Kerkplein bij de Franse School. Zij geeft antwoord op de vragen: Welke grappenmakers komen er? Hoe kom ik aan kaarten? Moet ik drinken meenemen en zit ik droog als het gaat regenen?
  • Verder praat Kees Rook, bekend van het sportprogramma Tweede Jeugd Sportief, ons bij over het Bultman Hartholt Veluwe Toernooi dat momenteel plaatsvindt. En hij blikt vooruit op de start van de voetbalcompetitie. Hoe verschijnen VV Hattem en SV Hatto-Heim aan de start in het komende seizoen?

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in