Kaarten voor Ajax – Steaua bijna uitverkocht

De toegangskaarten voor de wedstrijd AFC Ajax – Steaua Boekarest zijn bijna uitverkocht. “Om mensen niet teleur te stellen op de wedstrijddag, heeft de club besloten dan de kassa’s niet open te stellen en adviseert de mensen in de voorverkoop de kaarten aan te schaffen”, aldus VV Hattem. Op zaterdag 7 juli spelen Ajax en Steaua op het terrein van het 100-jarige VV Hattem.

Ajax is natuurlijk een club die bij iedereen bekend is, opgericht in 1900 en al 33 keer Nederlands kampioen. Daarnaast heeft Ajax als één van de weinige clubs drie keer op rij de Europacup 1 gewonnen; is zij 4 keer Europees team van het jaar geweest. Ajax zal naar alle waarschijnlijkheid met de gehele selectie aanwezig zijn in Hattem. Eerder die dag speelt Ajax in Putten tegen Nordsjaelland.

Steaua Boekarest is een roemrijke club uit Roemenië, dat in 1986 de Europacup 1 won, na een legendarische strafschoppenserie tegen Barcelona. Keeper Helmut Duckadam stopte vier penalty’s. In 1989 bereikte Steaua nogmaals de finale van de Europacup 1 maar werd toen verslagen door het Nederlands gekleurde AC Milan, met Marco van Basten (2 goals) en Ruud Gullit (2 goals) in haar gelederen.

De wedstrijd tussen Ajax en Steaua op 7 juli begint om 19.00 uur en het sportpark is geopend vanaf 16.00 uur. De kaarten kosten 10 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Tribunekaarten kosten 15 euro en zijn alleen in Hattem verkrijgbaar.

De voorverkoopadressen zijn:
– Epe – Karssen Sport
– IJsselmuiden – Kalter aardbeien
– Hattem – Sport Play
– Hattem – TIP Hattem
– Heerde – Primera
– Wezep – Gert Haarmode
– Zwolle – Sport Inn
– Zwolle – Whair Kappers (Stadshagen)
– In de kantine van v.v. Hattem